sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Täähän menee jo ylitreenaamiseksi

Eli treffattiin taas Anun kanssa Haunisissa.

Bette aloitti seuraamisella. Aluksi namipalkalla. Seurasi suorassa ja käännökset hyviä, mutta aavistuksen takana. Vaihdettiin siis palkka patukkaan, jolla paikka parani heti ja seuraamiseen tuli parempi tsemppi ja ilme. Pysyi kuitenkin suorassa, joten ehkä uskalletaan nyt jatkossa käyttää patukkaa seuraamisessa, koska tekniikka alkaa olla kunnossa.

Cadon kanssa haettiin tsemppiä täykäännökseen Kaisan perjantaisilla ohjeilla. Sille kun riittää täyskäännös oikealle, kun sitä PK-tottista ei ole enää tarkoitus tehdä. Parantui huomattavasti kun tiistaisiin käännöksiin vertaa. Ruutua otettiin taas eri variaatioilla. Tällä kertaa meinasi ruutu olla välillä hukassa, mutta onnistumisiakin saatiin.

Toisessa pätkässä Betten kanssa vietiin ensin eteenmeno pallo yhdessä kentänreunaan, jonka jälkeen otettiin taas liikkestä maahanmenoa. Nyt onnistui täydellisesti. Kummasti se auttaa kun muutaman kerran treenaa. Myös luoksetulon eteenistuminen oli nyt hyvä ja rauhallinen. Ja se eteenlähetys aivan perfect! Taitava tyttöhän tuo on ja ohjaajakin tuntuisi kehittyvän hiljalleen.

Lopuksi vielä tavanomaiset leikit pellolla, josta tänään kyllä muodostui pupunkakan metsästyskisa.

Huomenna olisi edessä ensimmäinen koulupäivä, joten kai sitä täytyy alkaa etsimään kouluromppeita kasaan...

1 kommentti:

Tanja kirjoitti...

No ei ole kyllä pelkoa ylitreenaamisesta jos treenaat yhtä ahkerasti kun päivität blogia! Nyt kuulumisia kehiin! :)))