tiistai 6. tammikuuta 2009

Loppiaistreenit

Haunisissa jälleen Anun kanssa tottistelemassa.

Bette aloitti seuraamisella. Tällä kertaa uskalsin jo jättää vasemman käden alas. Hieman ihmetytti Betteä ja kontakti tuppasi tippumaan herkästi, mutta pysyi kuitenkin hyvin mukana ja suorassa. Otettiin sitten ihan lyhyitä pätkiä ja kontakti alkoi pysymään hyvin. On se ihme, kun ei vaan muista aina helpottaa harjoitusta, kun muuttaa jotain. Luoksetulossa treenattiin eteen rauhoittumista. Tulee kyllä suoraan ja istahtaa, mutta pomppaa samantien ylös. Malttia tarvittaisiin kyllä likipitäen joka asiaan.

Cado treenasi tällä kertaa seisomista. Sille tuottaa vaikeuksia pysyä paikallaan, kun menen sen taakse. Lelu ei nähtävästi ole aivan riittävä palkka, jotta malttaisi seistä paikallaan. Täytyy muistaa ottaa seuraavaksi namikippo mukaan. Otettiin myös seuraamista, mikä menikin hyvin. Paitsi kontakti tippui kun mentin kohti esteitä... Lopuksi vielä pari noutoa. Juuttipalalla varustettu kapula oli Cadon mielestä kummatus. Haki kyllä reippaasti ja tuli laukaten luokse, mutta ilmeestä näki, että jotain outoa oli kapulassa.

Bette pääsi vielä toistamiseen kentälle treenaamaan liikkeestä maahanmenoa. Sujui jo paremmin kuin viimeksi. Tällä kertaa palkkasin namilla, joka osoittautuikin paremmaksi kuin lelu. Mistähän sille saisi ostettua sitä malttia?

Treenien lopuksi pääsivät taas juoksemaan pellolle Tuulin kanssa. Luntakin alkoi satamaan ja koirilla oli ainakin kivaa.

Ei kommentteja: