perjantai 2. tammikuuta 2009

Pentua etsimässä

Olipas aika rankka vuoden ensimmäinen päivä.

Uuden vuoden tekstiviesti toivotusten seassa oli viesti Sirulta, että pikku-Vuokko, 3kk, oli säikähtänyt raketteja aidatulla pihalla pissalla käydessään ja päässyt karkuteille. Heti päivän valjettua käytiin jo ajelemassa ympäri Kesämäkeä. Päivän lenkit tuli myös tehtyä samalla suunnalla kierrellen pusikoita ja kaivellen kuusenalusia ja risukasoja. Pennusta ei vaan näkynyt vilaustakaan.

Onneksi pentu kuitenkin löytyi: Tuorlasta n.2 km päässä katoamispaikaltaan oli nainen löytänyt Vuokon kyhjöttämästä vajan perukoilta. Pikkuneiti oli siis reissullansa ylittänyt vanhan ykköstienkin. Onneksi on tuo moottoritie olemassa ja uuden vuodenyönä hiljainen liikenne! Vuokon virallinen nimi tarkoittaa naissoturia, ja varsinainen seikkailija tuntuisi pentu olevankin.

Sitä vaan jaksaa aina ihmetellä, kuinka ihmiset jaksaa kirjoitella nettiin ihme asioita. Eiköhän jokaisella koiransa hukanneella ole jo muutenkin riittävän syyllinen olo ja paha mieli, että toisten tarvii vielä entisetään syyllistää. Mutta sellaistahan tämä nykyaika on... Onneksi on myös niitä, jotka ovat valmiita auttamaan toista hädän hetkellä. Vuokkoakin oli etsimässä useampi aivan tuntematon ihminen.

Ei kommentteja: