sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Viestiä ja pihatöitä

Aika uskomaton kevät, kun nurmikon joutui jo eilen leikkaamaan. Enpä muista olisiko sitä koskaan joutunut näin aikaisin tekemään. Samalla tuli hieman kaiveltua rikkaruohoja perennamaasta. Aika hyvin ovat taimet lähteneet kasvuun, vaikka se penkin laajennus menikin syksyllä niin myöhäiseksi. Narsissit, palloesikot ja kylmänkukat jo kukkivatkin.

Aamulenkin jälkeen mentiin juoksuttamaan Betteä Kaarinan jalkapallokentälle. Hyvin oivalsi heti mistä on kyse, kun puettiin PK-liivit päälle ja Henkka jäi kentän laidalle. Otettiin siis vielä ihan näkölähtöinä viisi pätkää. Ei tarvitse enää yllyttää vastaanottopäästä, vaan lähtee "vie"-käskyllä lujaa ja suoraan toisen luokse. Seuraavat treenit täytyykin varmaan jo ottaa metsän puolella. Kovasti näyttää Bette nauttivan juoksemisesta. Kuvan on ottanut Erja Juvakka edellis viikonlopun leirillä.


Loppu aamupäivä menikin sitten aitaverkon asennuksessa. Se kun ei ole itsekseen siirtynyt autotallista pihalle. Enää puuttuu nuo etupihanpuoleiset reunat. Päädyttiin nyt sitten siihen, että ne tulevat laudasta. Huomenna pitäisi yrittää suoriutua lautakauppaan, josko pääsisi koirat jo tänä kesänä nauttimaan pihalla oleilusta. Eihän me olla asuttu tässä kuin vasta kahdeksan ja puoli vuotta... Hitaasti hyvä tulee!

Ei kommentteja: