keskiviikko 14. toukokuuta 2008

Reenailua

Tarvis varmaan palkata... bloginpäivittäjä ja puutarhuri...

Viime viikonloppuna oli aivan uskomattoman kesäinen sää. Lauantaina oltiin aika pitkään mökillä koko konkkaronkka. Iltapäivä meni aitaprojektia jatkaessa ja hiukan sain nurmikkoakin leikatuksi.

Illalla iski kuitenkin inspiraatio lähteä nuoriso-osaston kanssa Haunisiin tottistelemaan. Taisi tehdä Cadolle ihan hyvää, että oli Bette mukana ja ensin kentällä... Bette treenasi perusasentoa ja kontaktin pitämistä ja sitten leikittiin kahden pallon leikkiä. Otettiin siinä sivussa muutama istuminen ja maahanmenokin. Ne olikin pallopalkalla tosi nopeita ja tuntuisi tuo hyvin erottavan kummasta käskystä on kyse. Lopuksi vielä juoksutin sen pari kertaa matalan A-esteen yli pallo suussa. Cado pursui intoa, kun tuli sen vuoro. Käytiin yhdessä viemässä eteenmenopalkka kentän reunalle ja sitten hiukan seuraamista esteiden ympärillä. Pari "hyppynoutoa" ilman esteen suorittamista. Sillä kun ei fysiikka siihen metriseen hyppyyn riitä. Tämä vaatii vielä vahvistamista, tai sitten pitää heittää kapula niin reilusti sivuun, että ei tule epäselvyyttä pitäisikö hyppy suorittaa vai ei. A-estenouto onnitui laakista ja sitten eteenmeno ruokakupille. Vire säilyi koko lyhyen treenin. Tosin kapulalle varasteli...

Sunnuntaina oli vuorossa lisää aidan rakentamista ja Cadolla toko-treenit illalla. Salosen Laura oli lupautunut vierailevaksi kouluttajaksi. Käytiin läpi ongelmallisia liikkeitä, eli meille kaukoja ja liikkeestä maahanmenoa. Saatiin taas hyviä vinkkejä, joilla jatkaa työstämistä. Hyppynouto toko-esteellä meni hienosti, eli ei lauantain treenit sotkeneet onneksi sitä.

Maanantaina käytin Cadon Piiralla. Kerrankin saattoi lähteä sieltä hyvillä mielin! Selän liikkuvuus on nyt parempi, vaikka rintarangassa on edelleen jonkun verran jäykkyyttä. On se siis uskottava, että siitä Back on Track-loimesta on apua.

Tänään olikin sitten vuorossa nuoriso-osaston omat jälkitreenit. Cadolle tein suht lyhyen ja helpohkon jäljen. Jana meni tällä kertaa todella hienosti, irtosi hyvin ja lähti oikeaan suuntaan. Alussa ollut risukko aiheutti hieman päänvaivaa, mutta hetken mietinnän jälkeen hienohelma suostui rämpimään siitä läpi. Kaksi keppiä jäi nostamatta, mutta tuollehan on aina ollut mun hajuiset kepit vaikeita. En siis huolestu... Bettelle tein reilun 100m suoran, makkara joka 4.-5. askeleella. Alussa hieman pyöri, mutta sitten eteni hyvin. Pariin kertaan hieman tarkisteli sivuilta, mutta jarruttamalla palasi oikealle jäljelle. Hienosti meni, pikkuneidin kuudes jälki...

Ei kommentteja: