maanantai 14. huhtikuuta 2008

Viikkoraportti

Niin se vain ensimmäinen työ- / kurssiviikko vilahti. Hieman vaatii tottumista nuo aamu viiden herätykset ja koko päivän ulkoilmassa viettämiset... Hirveästi ei ole jaksanut iltaisin tehdä.

Torstaina olin Betten kanssa viimeisellä tokokurssikerralla taas tuuraamassa Henkkaa. Paikallaolosta nousi taas puolen minuutin jälkeen, mutta pysyi sitten hyvin kun kävin korjaamassa. Kaukokäskyissä toimi hienosti. Melkein paremmin kuin Cado, jonka kanssa on kuitenkin enemmän treenattu. Hyppykin meni hyvin. Tosin ei malta seistä loppuosassa paikallaan, mutta irtoaa kuitenkin hypylle ja pysähtyy käskystä seisomaan. Sitä seisomista täytyy treenata erikseen. Lopuksi otettiin vielä ryhmä seuraaminen, jossa kontakti säilyi tosi hyvin. Hieno koira siitä tulisi, kun vain jaksaisi treenata!

Ja punkki numero kaksi löytyi hallilla keskeltä Betten päälakea... Yök!

Sunnuntaina saatiin vihdoin ja viimein jälkikausi avattua. Kaatosateessa... Arvottiin siis Miran kanssa väärä päivä. Tulipahan kokeiltua Bettenkin kanssa pari lyhkäistä makkarajälkeä. Ei oikein ilman ohjausta vielä ymmärrä mistä on kyse. Eipä sille ole tehty kuin kaksi pätkää aiemmin, joten ei kai sitä voi liikaa odottaakaan. Cadolle Mira teki suurin piirtein alokasluokan jäljen. Jana meni taas ihan plörinäksi. Kepit löytyi hyvin, mutta muuten kohelsi aikalailla. Ei näköjään sovi tuo, että treenaa ensin Betten kanssa. Tästä lähin saa sisko kyllä jäädä kotiin!

Ei kommentteja: