sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Punkki... siis kesä

Kesä on virallisesti avattu! Cadon korvanjuuresta löytyi tänään ensimmäinen punkki. Täytyy varmaan laittaa punkkipannat koirille. Onneksi on jo valmiiksi ostettu.

Bette oli torstaina toko kurssilla jälleen oikean ohjaajan kanssa. Paikallaolo meni suht mukavasti. Seuraaminen tosi hienoa, kunhan ohjaaja muistaa olla tuijottamatta koiraa. Luoksetulot todella vauhdikkaat. Eteen istuminen vaatii vielä hieman treeniä... Ruutuun Bette sitten juoksi innokkaasti ja vauhdikkaasti. Lähetyksen odottaminen tosin oli hieman vaikeaa, mutta onnistui lopulta. Kehityskelpoiset yksilöt!

Perjantaina tuli pyörähdettyä Puutarhan Kevät-messuilla. Sain vartatettua kolme omenapuunoksaa tuosta meidän vanhasta ruskeasta kanelista. Kasvavat nyt autotallin ikkunalla purkeissa. Toivottavasti lähtevät kasvuun. Löysin myös iriksen juurakoita. Kahta eri tumman lilaa lajiketta tuli ostettua perennapenkin jatkeeksi.

Viikonloppu menikin mun osalta Ruskon tallilla Vuorisen Tiinan centered riding-kurssilla Papun kanssa. On se jännä kuinka tunnin käynnissä tehdyt harjoitukset saa sekä ratsastajan että hevosen aivan väsyneeksi. Sitä se aivotyö teettää...

Jälkimetsään en siis vieläkään selvinnyt. Sata ja yksi tekosyytä, ettei vaan saa lähdettyä.

Huomenna alkaakin taas uusi kausi. Itse aloitan työt Turun kaupungin viherlaitoksella ja Henkalla alkaa Hyvä myyjä-kurssi. Koirille tulee varsinainen "kylmä kalkkuna", kun ovat kuitenkin jo pidemmän aikaa tottuneet siihen, että jompi kumpi on aina kotona. Toivottavasti eivät keksi mitään ikävää puuhastelua...

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

Kiva lukea teidän treeneistä ja muutenkin kuulumisia. Koirille rapsutuksia