tiistai 19. lokakuuta 2010

Liikkeellä taas

Sairaslomat on nyt lusittu ja pikku hiljaa pitäisi palata normaaliin arkeen. Aika uskomattoman nopeasti kunto luhistuu. Kuuden viikon lähes liikkumattomuuden jälkeen jo reilun puolen tunnin kävelylenkki sai jalat maitohapoille ja hien lentämään. Puhumattakaan juoksemisesta...

Siitä huolimatta on jo keretty muutamaan kertaan hallille treenaamaan agilityä. Voi sitä kiljuntaa, kun Bette pääsi kuuden viikon tauon jälkeen hallille! Hyvin oli kuitenkin kontaktien suoritustavat pysyneet muistissa. Eiköhän sitä kisaura jatku, kunhan oma kunto hieman kohenee.

Jäljelle ei olla vielä uskaltauduttu, mutta ajatuksissa kuitenkin olisi edes muutaman "mieleenmuistuttelu"-jäljen ajaminen ennen lumien tuloa.

Viime sunnuntaina ajeltiin Kouvolaan "ensitreffeille" tutustumaan sulhokandidaatti Frediin (FIN MVA & KVA JK3 Voo Doo´s Lee). Hyvä vaikutus taisi olla molemminpuolinen ja todennäköisesti uusi reissu Kouvolaan on edessä vuoden vaihteen paikkeilla. Pistäkääpä korvan taakse, jos joku sattuisi olemaan kiinnostunut kunnon kokoisesta bölggäripennuista ;).

Tervun retale linkuttaa. Oli saanut eilisaamun peuranjäljitysjahdissa viiltohaavan oikean etujalan kannusvarpaan juureen. On aika ilkeän näköinen. Toivottavasti ei vaan tulehdu.

Ei kommentteja: