torstai 11. joulukuuta 2008

Päivittelyä

Onpas taas aikaa kulunut viime päivityksistä...

Tässä väliaikana ollaan mm. keretty käymään Korrin Juhan ja Mölsän Suskin seminaareissa, aloittamaan Betten kanssa Hilskan Kaisan BH/PK1-kurssilla ja touhuamaan kaikenlaista muuta mukavaa. Henkka ja Bette ovat treenanneet nyt ahkerasti joka keskiviikko agilityä ja selvää edistymistä on havaittavissa.

Kismi sai tuossa kuukausi sitten pari epämääräistä kohtausta. Lähinnä vaikuttivat jonkin sortin kipukohtauksilta, kun kuitenkin oli ihan selkeästi tajuissaan koko ajan. Seisoi vain selkä köyryssä ja tärisi. Viikon Rimadyl-kuurin jälkeen on ollut selvästi parempi, eikä uusia "kohtauksia" ole tullut. Remmilenkeillä ei tosin hirveän hyvin meinaa pysyä mukana. Sen kun tietäisi, onko ne vaan niin tylsiä vai onko sillä oikeasti kipuja?!? Vapaana liikkuu kuitenkin ihan reippaasti. Seuraillaan siis tilannetta.

Betten BH-kurssi on ATTn agilityhallilla ja hallin toisessa päässä on samaan aikaan agilitytreenit. Hyvin tyttö pystyy kuitenkin keskittymään omaan tekemiseensä, vaikka odotteluaikoina hinku mukaan agilityyn onkin kova (ja äänekäs ;) ). Hyvää häiriö ja hallinta treeniä kuitenkin.

Itseltä loppui työt Viherlaitoksella viime perjantaina. Nyt onkin hyvää aikaa lenkkeillä ja treenata koirien kanssa. Jälki taitaa kuitenkin jäädä talvitauolle, kun tuota lunta nyt sitten taas taivaalta tiputtelee. Mukaavahan se vaan on, että on hieman valoisampaa. Toivottavasti pysyykin.

Maanantaina sain sitten kuulla, että toinen arboristin oppisopimuskoulutukseen Turun kaupungille tulossa olleista oli peruuttanut tulonsa ja paikkaa tarjottiin sitten mulle. Eilen kävin Hyvinkäällä koululla haastattelussa ja ensi viikolla pitäisi selvitä tuleeko pitkäaikaisesta haaveestani vihdoin totta. Pitäkää peukkuja!

1 kommentti:

Tanja kirjoitti...

Peukut on pystyssä :)