torstai 18. joulukuuta 2008

Peurajahdissa

Kun kerrankin oli hieman kirkkaampi eikä ollenkaan sateinen päivä, lähdin koirien kanssa Paraisten mökille lenkkeilemään. TUlikin kierrettyä peltojen laitoja ja metsiköitä reilu puolitoista tuntia.

Jo alkumatkalla törmättiin 5-6 peuran laumaan, joka juoksi vain muutaman kymmenen metrin päästä ohi. Onneksi Bette oli tainnut haistaa peurat jo metsästä ja oli niitä siellä etsimässä, joten ei nähnyt juoksevia peuroja. Cado lähti kyllä kovin pinkomaan perään, mutta onneksi pellon reunassa oli sen verran leveä ja syvä oja, ettei Cado viitsinyt sen yli lähteä vaan tuli takaisin. Kovasti kyllä koko loppumatkan koko lauma etsi peurojen jälkiä ja Bette teki melkoisia lenkkejä hajuja hakiessaan. Itse yritin väistellä pelloilla viliseviä myyriä... Hauskaa näytti koirilla ainakin olevan juostessa ja Kismikin jäksoi lenkkeillä ihan hienosti. Tosin nyt illalla on aika jäykän oloinen.

Bettellä alkoi juoksu eilen, joten ainakin agilitytreenit jää kokonaan tauolle. Sinänsä hyvä ajoitus, kun muutenkin on kolmen viikon tauko kaikista koulutuksista!

Ei kommentteja: