perjantai 1. elokuuta 2008

Toko kokeessa

Tuli sitten Cadon kanssa korkattua avoinluokka tokossa keskiviikkona. Olosuhteet ei olleet aivan otolliset, kauhea helle päivä ja polttava auringonpaiste vielä seitsemän aikaan illalla... Tavoitteena oli, että ohjaaja säilyttää toimintakykynsä koko kokeen ajan.

Paikalla makaaminen 9, oli ollut hieman levoton ja väänteli itseään lonkalta toiselle kun ohjaajat tuli piilosta. Seuraaminen taluttimetta 8, tosi hienoa seuraamista viimeiselle suoralle asti, jossa jouduttiin kulkemaan kohti kentän reunaa ja tuomaria. Siinä jätätti ja viimeinen täyskäännös meni pipariksi. Ilman sitä loppua olisi kuulemma ollut 10. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0, jäi seisomaan, käsky taisi tulla taas väärällä äänenpainolla. Luoksetulo 5, pysyi sentään istumassa, mutta hiljensi vain hieman vauhtia pysäytysmerkistä. Seisominen seuraamisen yhteydessä 7, otti pari askelta käskyn jälkeen ja kääntyi perään, kun menin sen taakse. Noutaminen 9, luovutuksessa väljyyttä ja hieman vino loppu perusasento. Mun mielestä ei olis pitänyt saada ysiä, kun tuli ravaten kapulan kanssa... Kauko-ohjaus 0, ei noussut istumaan ja ohjaajaan iski tässä kooma, enkä huomannut antaa toista käskyä. Tuskinpa olisi sekään toiminut. Estehyppy 7,5, jäi hypyn jälkeen seisomaan mutta istui toisella käskyllä. Loppu perusasento taas vino. Kokonaisvaikutus 7,5, nuo nollille menneet liikkeet vaikuttivat sen verran. Yhteispisteet 112,5, III-tulos ja 2. sija. Tuomarina oli Kari Kielo.

Ihan kivasti nollille menneitä liikkeitä lukuun ottamatta. Itse en ihan kamalasti jännittänyt kuitenkaan, eikä Cado ainakaan kauheasti tuntunut paineistuvan. Hiukan ehkä otti häiriötä yleisöstä, kun kaikki liikkeet kuitenkin suoritettiin kentän etureunassa.

Treeniä siis vielä vaatii, mutta eiköhän tässä taas jossain vaiheessa kokeeseen uskaltauduta uudelleen.

kuva: Sirpa Saari

Ei kommentteja: