sunnuntai 22. toukokuuta 2011

"Isukki" kävi kylässä

Tuula ajeli tänään Kouvolasta Fredin ja pentusten puoliveli Fritzin kanssa pentusia katsomaan. Samalla hän myös "testasi" pennut. Hyvin tasaiseksi porukka osoittautui myös pentutestissä. Punainen ja keltainen uros olivat hieman itsenäisempiä ja pinkki narttu osoittautui räminäosiossa hieman muita pehmeämmäksi. Kiva se oli nähdä, että testi vastasi hyvinkin omaa näkemystä pennuista. Tosin vieläkään se ei selkeyttänyt kuvaa siitä, kuka pojista jää kotiin...
Puoliveli Fritz (Mustantuulen Voodoo) leikkii pikkusisko Elsalla (Bilgepump's Tilia)


Ei se ihme ole, että "sinttiksen" häntä nousee selänpäälle, kun ne geenit tulevatkin molemmilta puolilta ;)

"Isi" ja lapset (etsi kolme pentua kuvasta)

Illalla pääsivät pojat vielä yksitellen kokeilemaan remmissä kävelyä.

"Vihreä" ei oikein innostunut ajatuksesta, että pitäisi mennä sinne minne mamma haluaa, vaan olisi mieluiten mennyt omia suuntiaan. Eiköhän se siitä lähde sujumaan, kun harjoitellaan. Leikkiessä vetolelulla aloittaa heti aikamoiset ärinät ja kun lelun voittaa lähtee omille teilleen. Vaihtoi kyllä narun sujuvasti palloon ja päinvastoin.

"Keltainen" kulki heti kuin vanha tekijä :). Käytiin asfaltilla asti, eikä kaivonkansikaan paljon hetkauttanut. Leikkiessä meinasi tulla ongelma, kun pallo suussa ei oikein voinut tarttua naruun. Eikä kyllä naru suussa saanut oikein pallostakaan otetta... Osasi muuten tehdä isomman tarpeensakin remminpäässä!

"Punainen" vaati hieman enemmän houkuttelua aluksi, mutta samainen "kierros" saatiin kyllä tehtyä kuin "keltaisen" kanssakin. Leikkii hyvin sekä pallolla että narulla. Ja osasi tehdä molemmat tarpeensa kytkettynä ;).

"Sininen" poika myös vaati aluksi hieman houkuttelua, jotta kuljettiin samaan suuntaan. Hienosti lähti kuitenkin remmeily sujumaan. Leikkiessä yllätti positiivisesti, kun vetonarun voitettuaan toi sen houkutellessa takaisin revittäväksi. Pallonkin kanssa tuli kohti. Hieno mies siis!

Niin että oliskohan se sitten sininen? Tai punainen? Vai ehkä keltainen? Mut on siinä vihreessäkin jotain kiehtovaa...

Huomenna olisi sitten tyttöjen vuoro päästä "kävelylle"!

Ei kommentteja: