maanantai 23. toukokuuta 2011

Ihanaa loma!Pakko oli pyytää töistä vapaaksi tämä viikko, jotta olisi hieman paremmin aikaa touhuta pentujen kanssa. Henkallekin hieman helpotusta monen viikon hoitoprojektiin. Tiedän kyllä nyt, että jos tähän hommaan vielä toiste ryhdytään, niin pidän loman vasta viimeisillä viikoilla, kun pentuja kanssa pystyy jotain touhuamaankin.

Kuorolaulu alkoi tänään onneksi vasta 5.45. Eilenhän septetti aloitti äänenavaukset jo 4.13... Aamu alkoikin pentusilla pihalla kaatosateessa. Eivät kyllä pahemmin välittäneet, vaikka uitetuilta rotilta näyttivätkin sisälleoton aikaan.

Illalla olikin tyttöjen aika päästä kokeilemaan remmissä kävelyä.

Elsa (siis "pinkki" tyttö) sai aloittaa kierroksen. Pienellä houkuttelulla lähti mukaan tiellekin asti. Ohi ajanut auto hieman ihmetytti, mutta ei sentään mitään paniikkia saanut. Pyöräilevästä lapsesta ei välittänyt ollenkaan. Takapihalla leikittiin lopuksi pallolla ja vetonarulla. Narun jopa tuo takaisin, kun hiukan houkuttelee.

"Lila" tyttö kulki kuin olisi koko elämänsä remmissä kävellyt. Tosin koitti jo välillä roikkua remmissä ja housunlahkeissakin kiinni. Leikkiessä tuo narun takaisin revittäväksi, eikä edes mene kovin kauaksi voitettuaan lelun itselleen.


"Mustalle" tytölle osuikin eniten erikoisuuksia matkalle. Seuraa kyllä mukana mukavasti, mutta aikalailla saa itse pitää ääntä, ettei lähde omille teille tutkimusmatkalle. Vastaan tuli vieras koira, joka yritti hieman ärhennellä. Mustis vain istui ja katseli koiran perään. Liikkuva autokaan ei aiheuttanut mitään reaktiota. Taitaa siis olla nartuista kaikkein rohkein! Eihän se eilenkään juurikaan reagoinut rämisevän purkin pudottamiseen.

"Vihreä" poika pääsi tänään uusinta kierrokselle, kun ei eilinen remmissä kulkeminen oikein ottanut sujuakseen. Sama homma tänään, jos remmi on mulla kädessä ei lähde mukaan, istua jököttää vain paikoillaan. Panta kaulassa ja remmi maassa tulee kyllä mukana ja leikkiikin hienosti, mutta kun remmi hiukankin kiristyy tulee stoppi. Aloitettiin sitten "imutus"-seuraamisharjoitukset juustopalan voimin ja näin kulkeekin hyvin mukana. Vapaana kyllä seuraa mukana mukavasti. Jostain syystä ei vain tunnu tykkäävän pienestäkään paineesta kaulassa.

Hienojahan nuo lapset ovat kaiken kaikkiaan. Kuusi seitsemästä kuitenkin käveli jo ensimmäisellä kerralla remmissä kuin vanhat tekijät! Henkka harjasi tyttöjen lenkkeilyn aikana koko porukan ja olivat kaikki käyttäytyneet hienosti. "Vihreä" poika oli jopa kivunut takaisin syliin kerjäämään lisää harjausta :).

Toivottavasti huomenna olisi kaunis ilma, niin lähdetään koko porukan voimin käymään mökillä.

Ei kommentteja: