torstai 31. joulukuuta 2009

Niin se vuosi vierähti...

... ja vähiin jäi blogipäivitykset... Pitäisikö tehdä uuden vuoden lupaus? En taida kuitenkaan uskaltaa... ;)

On sitä kuitenkin jotain tullut treenattuakin, vaikka tänne ei ole saanutkaan kirjoiteltua. Betten jälki saatiin sulan aikana jo kohtuu kuntoon. Tasapainoilemista riitti jäljetyksen ja keppienilmaisun suhteen, mutta kohtuu hyvä balanssi löytyi syksyllä. Toivottavasti muistuu taas keväällä mieleen!

Agilityssä päädyttiin nyt loppuvuodesta siihen, että Kati treenaa ja katsotaan sitten kun aika koittaa, että kuka kulloinkin kisaa. Ryhmäpaikkakin saatiin Luomalan Henkan ryhmästä. Tosin kerettiin vain yksiin treeneihin ennen joulutaukoa, kun sitten iski pakkaset. Ensi vuonna päästään sitten tositoimiin. Paitsi että sitä juoksua odotellaan tammikuun lopulle...

Cado on tehnyt vain mielenterveys jälkeä - sekä itselleen että ohjaajalle. Kyllä se vaan on taitava poika siinä hommassa! Itse sai vaan nauttia perässä kulkemisesta ja poimia keppejä talteen. Aivan ihanaa aina Betten liinassa roikkumisen jälkeen.

Kismillä oli syksyllä hieman huonompi kausi. Ei oikein syönyt, eikä varsinkaan remmilenkeillä halunnut liikkua. Välillä kävi jo mielessä, että olisiko jo aika... Nyt on lumientulon jälkeen piristynyt ihan huomattavasti. Saadaan siis nauttia blondin seurasta vielä jonkin aikaa!

Tänne Lounais-Suomeenkin tuli pitkästä aikaa valkoinen joulu ja pakkasiakin on riittänyt useamman viikon. Lumentulosta ei tällä hetkellä näytä tulevan loppua ollenkaan. Kauniimpaa ei kyllä voisi olla, kuin nuo lumiset puut. Toiveissa siis elää tälle talvelle merenjäällä kävelytkin. Kunpa huomenna ei olisi aivan paukkupakkanen, jotta pääsisi valoisan aikaan kameran kanssa liikkeelle!

Nähdään siis ensivuonna! Yritän (en siis missään nimessä lupaa) parantaa ensi vuonna tapani ja päivitellä blogia hieman ahkerammin.

Ei kommentteja: